Loodgieterswerk

Dak- & Zinkwerk

Alles voor uw woning en/of pand om op een solide manier af te werken, wij zorgen ervoor dat uw dak en zinkwerk op een profesionele manier word afgewerkt, zodat u daar langdurig profeit van heeft. 

Voorkomende voorbeelden wat wij u uit handen kunnen nemen zijn: Bedekken van het dak, vervangen dakgoten, deklijsten, regenpijpen, etc.

Loodgieterswerk

Wij verzorgen het loodgieterswerk voor in en om uw woning en/of pand en dragen wij ook zorg dat het op een nette en professionele manier wordt afgewerkt. Enkele werkzaamheden die wij u uit handen kunnen nemen zijn het plaatsen, vervangen of repareren van goten, leidingen, koppelstukjes, kranen, etc.. Maar wij kunnen ook van dienst zijn bij het renoveren van uw badkamer.

Meest gestelde vragen

Losgelaten zink is te repareren, echter in sommige gevallen is het niet mogelijk losgelaten zink te repareren. Hiervoor kunt u altijd contact met ons opnemen.

Renovatie van badkamers behoord ook tot ons vakgebied, voor een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen.

U kunt bij ons een fles riool ontstopper bestellen, en het zelf oplossen. Mocht dit niet lukken staan wij voor u klaar om u te helpen.

Dakbedekking vervangen of overlagen doen wij zeker, voor een eventuele offerte kunt u altijd contact met ons opnemen.